MACOVEI asteapta pana in data de 5 august pentru a vedea daca va fi luata in calcul pentru PREZIDENTIALE

MONICA MACOVEI, europarlamentar PDL, a declarat, miercuri seara pentru B1 Tv, ca pana pe 5 august are rabdare si asteapta sa-i fie luata in calcul cererea de a fi inclusa in procesul de selectie a CANDIDATILOR dreptei pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE.

“Cand vrei sa castigi ALEGERILE trebuie sa te duci cu cel mai bun general”, a sustinut MACOVEIpentru sursa citata. In opinia sa, candidatii la ALEGERILE PREZIDENTIALE nu trebuie sa se decida “in biroul unor partide”, ci intreband oamenii.

“Am cerut sa fiu inclusa in procesul de selectie a noii realitati politice, a noii constructii de dreapta, si am fost refuzata pana acum, pana in acest moment. Eu sunt calma, eu am rabdare pana pe 5 august, cand se incheie procesul de sondare, de analiza sociologica, am inteles. Astept, poate ca vor face, cred ca e obligatoriu sa faca acest lucru, daca vor sa castige ALEGERILE fortele de dreapta, cum si eu vreau”, a precizat MONICA MACOVEI.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI VREA SA CANDIDEZE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE

MACOVEI spera ca “poate devine unul mai intelept peste noapte” si este acceptata solicitarea ei de a fi inclusa in procesul de selectie. In opinia sa, este normal sa fie supusi testului oamenilor cat mai multi candidati. Ea a sustinut ca “nu este vorba de orgoliu”, dar “este normal sa fie mai multi candidati, patru, cinci, din care oamenii sa aleaga”.

“Nu e vorba de orgoliu, de nimic altceva. E normal sa fie mai multi, nu numai trei, si altii care au sanse si sa intrebam oamenii «Din astia patru, cinci, care va place?». Daca poti analiza doi oameni, nu poti patru sau trei?”, a adaugat MONICA MACOVEI. “Pana pe 5 august ei analizeaza, eu in continuare astept sa fiu luata in calcul, sa fie cererea mea luata in calcul”, a mai spus MONICA MACOVEI, repetand faptul ca, dupa parerea sa, “CANDIDATII nu se stabilesc in birourile de partid, ci trebuie sa intrebi oamenii pe cine vor”.

CITESTE SI: BLAGA, despre razvratirea MONICAI MACOVEI: Legea trebuie RESPECTATA si de dansa

“Eu spun atat: ca in acest moment materialul de campanie pe care-l avem, fibra de campanie este moale, vorbesc de capacitatea candidatilor. Eu nu pronunt nume, eu nu am dispute personale cu niciunul dintre ei, e vorba de principii”, a adaugat MONICA MACOVEI.

Intrebata daca dupa 6 august ar pleca din PDL in cazul in care nu va fi inclusa in procesul de selectie a CANDIDATILOR dreptei pentru prezidentiale, MONICA MACOVEI a evitat sa dea un raspuns, aratand doar ca in acest moment se concentreaza si are ca prioritate sa intre in procesul de selectie.

Sursa foto: realitatea.net