MACOVEI, despre operatia premierului: “E un blat intre PONTA si IOHANNIS ca sa SCAPE de JUSTITIE”

MONICA MACOVEI a facut declaratii la postul B1 TV despre operatia premierului in contextul problemelor cu care Romania se confrunta. Aceasta sustine ca suntem in fata unui blat intre Ponta si Iohannis ca sa scape de justitie. 

“Poate Victor Ponta vrea sa scape de justitie. De la Baku a mers direct in Turcia. Mai tarziu am aflat ca s-a dus in Turcia. De acolo spune ca nu poate sa conduca tara, dupa operatia la genunchi. Toate s-au intamplat dupa o intelegere cu Gabriel Oprea si Klaus Iohannis. Ponta era chemat la DNA dupa ce a mers la Baku, dar el s-a dus direct in Turcia.

CITESTE SI: PRESEDENTIA a cerut DOCUMENTE MEDICALE in cazul lui PONTA. Premierul si-a postat FISA MEDICALA pe Facebook. UPDATE

E un act tardiv, de a cere documente medicale. E un blat intre Victor Ponta si Iohannis ca sa scape de justitie. Un termen la DNA l-a ratat. Putea sa schiopateze si trei zile inainte. Am mai avut un Victor care s-a operat, si-a pus genunchiul in gips si nu a scapat de justitie.

CITESTE SI: VICTOR PONTA continua sirul MINCIUNILOR: Desi spune ca nu a lipsit nicio zi de la serviciu, MO il contrazice

Sunt si alti politicieni care conduc Guverne. Ministrul german conduce din scaun cu rotile. Roosevelt, tot din scaun cu rotile. O operatie la genunchi nu te impiedica sa conduci Guvernul. De ce nu vine in Romania? De ce fuge de romania si de justitia din Romania”, a spus Macovei.

Sursa foto www.digi24.ro