MACOVEI ii da replica lui Traian Basescu: “E mincinos”

Prezidentiabilul independent MONICA MACOVEI i-a dat replica lui TRAIAN BASESCU, dupa ce acesta a afirmat ca fosta democrat-liberala a facut mai multe compromisuri decat Elena Udrea.

“L-as ruga pe presedinte sa faca lista lunga a compromisurilor pe care le-am facut”, a spus MONICA MACOVEI, potrivit psnews.ro

Citeste si: MONICA MACOVEI: VOI FI UN PRESEDINTE CONSTITUTIONAL

Referindu-se la afirmatiile presedintelui TRAIAN BASESCU, Macovei a declarat ca “toata lumea stie ca sunt lucruri neadevarate”.

“Interventiile presedintelui imi aduc beneficii. Pentru ca spune lucruri despre care lumea stie ca nu sunt adevarate. E dureros, am fost impreuna, am fost o echipa. Se fac aceste comparatii si se spun lucruri neadevarate. Am facut lucruri bune pentru tara, am trait impreuna alegerile din 2009”, a spus MONICA MACOVEI.

Totodata, MACOVEI a prezicat ca BASESCU trebuie sa clarifice problema agentului infiltrat printre candidatii la prezidentiale.

Citeste si: MACOVEI, DESPRE BASESCU: “MI-A PROPUS SA DEVIN PREMIER”

“Afirmatia e importanta, daca poate fi dovedita. Este grav pentru siguranta Romaniei, daca viitorul presedinte a fost ofiter sub acoperire. Sa spuna electoratului, pentru ca e un lucru grav. Haideti sa fim responsabili, sa nu aruncam petarde, daca nu putem dovedi. E presedintele tarii, sa spuna electoratului!”, a mai spus MONICA MACOVEI.