MACOVEI il face PRAF pe PONTA, dupa plimbarea cu barca din Teleorman

Monica MACOVEI a comentat extrem de acid vizita premierului PONTA in Teleorman, acolo unde, pe ulitele inundate, acesta s-a plimbat cu barca.

 “<Vizita de lucru> a lui PONTA pe domeniul Teleorman, administrat de baronul Dragnea de peste 10 ani de zile, arata lipsa de compasiune fata de suferinta si nevoile oamenilor care si-au pierdut membri de familie sau agonisirea de-o viata sub ape.

Ponta are compasiune fata de coruptii din PSD luati de DNA, de care nu se <dezice>, dar nu are compasiune pentru oamenii care se uita neputinciosi cum au pierdut totul din cauza coruptiei, incompetentei si iresponsabilitatii lui si a lui Dragnea, precum si a celor care au condus judetul Teleorman atatia ani. Ponta nu a fost cu barca prin Teleorman sa rezolve o problema, ci sa puncteze mediactic de pe urma tragediei acelor oameni, exact asa cum face de fiecare data.

Citeste si: MONICA MACOVEI: Ponta are o singura idee fixa – sa scape baronii locali PSD de justitie

S-a dus cu <barca de reportaj>  dupa el, a avut grija sa nu-si ude cizmele de cauciuc, urcand in barca chiar si cand apa era de doar cativa centimetri, a stat sa fie tras cu barca de angajatii ISU, dand impresia unui mare vizir sau unui pasa carat de vasali.

O astfel de imagine nu veti vedea in nicio tara civilizata din lume. Ponta a fost personajul principal al unui spectacol grotesc nemaiintalnit. Recent, la inundatiile din Marea Britanie, printii William si Harry au intrat in apa in cizme de cauciuc si au ajutat la construirea unui dig”, a scris Monica MACOVEI pe blogul personal.

Aceasta l-a mai criticat si  pentru formula de adresare pe care a folosit-o catre Doina  Pana.

Citeste si: DOINA PANA il apara pe premier: Nu are in vocabular apelativul “fă”. Tu ce parere ai? Vezi aici inregistrarea VIDEO

”O lume intreaga il stie pe Ponta ca este mitoman. Acum a dovedit ca este si mitocan, intreband-o pe ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana: “Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Daca Ponta i-ar fi intrebat chiar pe cei inundati daca “au chef de inundatii”, acestia l-ar fi obligat sa munceasca, in apa, alaturi de ei, sa faca diguri, ca raspuns la nesimtirea si aroganta lui”, a incheiat aceasta.

Sursa foto: cugetliber.ro