MACOVEI: Ventilatorul cu mizerii ANTENA 3 a dat o stire ticaloasa. Slugile lui Voiculescu sar pe mine

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a avut o reactie extrem de dura la stirea conform careia este cercetata de procurorii DIICOT, in urma unui denunt facut in luna iulie de FACIAS si Grupul de Investigatii Politice (GIP), stire difuzata de postul de televiziune Antena 3.

Monica Macovei sustine ca puscariasul Dan Voiculescu si-a pus “slugile” sa o atace prin intermediul ventilatorului cu mizerii numit Antena 3. “Ventilatorul cu mizerii Antena 3 al puscariasului Voiculescu, condamnat pentru ca a furat 60 de milioane de euro din banii romanilor, a dat o stire ticaloasa, intitulata Monica Macovei este cercetata de DIICOT”, se arata intr-un comunicat al Monicai Macovei.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI este ANCHETATA de DIICOT

Prezidentiabilul independent explica faptul ca ar putea face o plangere penala impotriva Antenei 3 si a lui Ciuvica, pe motiv ca sunt ticalosi, iar procurorii vor fi obligati sa inregistreze cererea, sa deschida un dosar si sa verifice daca e adevarat.

“Asta nu inseamna ca slugile lui Voiculescu ar fi vinovate de o fapta penala si nici ca eu as putea sa dezinformez opinia publica sugerand ca sunt tot niste infractori ca si stapanul lor Voiculescu. Inseamna doar ca procurorii sunt obligati sa respecte niste proceduri, indiferent cat de aberanta ar fi plangerea penala”, mai declara Monica Macovei.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI este convinsa ca viitorul DNA este in pericol 

Sursa foto: realitatea.net