Madalin Dumitru, cercetat sub CONTROL JUDICIAR

MADALIN DUMITRU, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), retinut joi de procurorii DNA pentru ca ar fi dat preferential contracte unor firme, va fi cercetat in libertate, sub CONTROL JUDICIAR, a hotarat, sambata, Tribunalul Bucuresti.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii DNA au dispus joi punerea in miscare a actiunii penale si retinerea lui MADALIN IONICA DUMITRU, director al Directiei Generale Infrastructura si Servicii Publice din Primaria Municipiului Bucuresti, pentru fals in declaratii (trei acte materiale), efectuare de acte de comert incompatibile cu functia, participatie improprie la delapidare, in forma continuata, luare de mita, abuz in serviciu si trei infractiuni de trafic de influenta, a aratat DNA, intr-un comunicat de presa.

Citeste si: REACTIA LUI SORIN OPRESCU DUPA RETINEREA LUI MADALIN DUMITRU

MADALIN DUMITRU a fost suspendat din functie, dupa ce a fost retinut.

Potrivit DNA, seful Directiei Infrastructura a municipalitatii a luat mita doua masini de lux, 50.000 de euro si 9.000 de lei, de la doua firme, pentru a le obtine lucrari in subcontractare si a receptionat lucrari neefectuate la Pasajul Baneasa, fiind decontati in plus 701 metri de parapet.

MADALIN DUMITRU mai este acuzat si ca a facut declaratii necorespunzatoare adevarului cu privire la veniturile realizate in perioada 2008-2013.

In 28 mai, procurorii DNA au facut 20 de perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, la institutii publice, printre care si la Primaria Capitalei, la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane.

MADALIN DUMITRU, SEFUL DIRECTIEI INFRASTUCTURA DIN PMB, VA FI PREZENTAT IN FATA JUDECATORILOR DE LA TB

Sursa foto: evz.ro