MADALIN DUMITRU, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut de DNA

Madalin Dumitru, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut de DNA

MADALIN DUMITRU, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost retinut in urma cu putin timp de Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Dupa audieri, pe numele lui Madalin Dumitru s-a emis o ordonanta de retinere.

Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura din Primaria Generala a Capitalei, este acuzat de acordarea mai multor contracte preferentiale. Urmeaza ca instanta de judecata sa stabileasca daca intr-adevar MADALIN DUMITRU reprezinta un pericol public.

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, sub acuzatia de acordare de contracte preferentiale.

Citeste si: Reprezentantii unor firme, AUDIATI in dosarul in care este suspectat un director din PRIMARIA CAPITALEI

Procurorii anticoruptie au facut perchezitii la Primaria Municipiului Bucuresti, Madalin Dumitru fiind suspectat ca ar fi dat preferential contracte unor firme, pentru diverse lucrari in perioada 2011-2014. 

Achetatorii au facut perchezitii in biroul directorului si la locuinta acesta, precum si la alte adrese, de unde au ridicat mai multe documente care au legatura cu acest caz.

Citeste si: Perchezitii la PRIMARIA CAPITALEI, doi directori apropiati ai lui Oprescu vizati de ancheta

Directia Nationala Anticoruptie a aratat, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in aceasta perioada, a unor fapte de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie.