MADALIN MIHAILOVICI este noul director general al APA NOVA Bucuresti

MADALIN JORJ  MIHAILOVICI este, incepand de joi, noul director general al APA NOVA Bucuresti. In urma ultimelor actiuni ale procurorilor anticoruptie de la DNA Ploiesti, cei care instrumenteaza DOSARUL APA NOVA, MADALIN JORJ MIHAILOVICI a fost numit in functia de DIRECTOR GENERAL al societatii.

MADALIN JORJ MIHAILOVICI a ocupat functia de administrator unic cu functie de director general adjunct al APA NOVA din luna octombrie a anului 2008, fiind numit de societatea VEOLIA Franta. Numirea lui MADALIN JORJ MIHAILOVICI in functia de DIRECTOR GENERAL al APA NOVA a avut loc in cadrul sedintei de astazi a Consiliului de Administratie al societatii.

CITESTE SI: DOSARUL APA NOVA: LAVINIA SANIUTA SI GIOVANA SOARE, SUB CONTROL JUDICIAR PENTRU EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI. UPDATE

MADALIN JORJ MIHAILOVICI o va inlocui in functie pe LAVINIA SANIUTA care a fost pusa, miercuri, sub CONTROL JUDICIAR alaturi de GIOVANA SOARE, un alt director general adjunct, pentru acuzatia de EVAZIUNE FISCALA si SPALARE de BANI.

LAVINIA SANIUTA a fost numita in functie in data de 15 iunie 2015. 

Sursa foto: realitatea