MADALIN VOICU a dezvaluit marele DEFECT al ELENEI UDREA

Deputatul PSD MADALIN VOICU a dezvaluit care este, in opinia sa, marele DEFECT al presedintelui Partidului Miscarea Populara (PMP). Acesta a subliniat ca ELENA UDREA ar fi avut un potential urias, pentru ca “e ambitioasa, nervoasa, incapatanata”, informeaza dcnews.ro

Insa, ELENA UDREA, presedinte si prezidentiabil al Partidului Miscarea Populara (PMP), este victima relatiei cu TRAIAN BASESCU”. 
“Prevad ca pana la urma, ELENA UDREA va fi o victima a prieteniei cu TRAIAN BASESCU. Stiind ca TRAIAN BASESCU a stricat tot in tara asta, tot pe ce a pus mana sau si-a pus in minte sa faca, nu cred ca Elena Udrea va fi scutita de multe rele pe care Basescu le face”, a spus MADALIN VOICU, intr-o interventie la Antena 3. 

CITESTE SI: MADALIN VOICU sterge pe jos cu intelectualii din PMP: FALSI si FRUSTRATI 

“Asta e o chestiune care s-a intamplat cu toti cei care au fost colaboratori apropiati ai lui TRAIAN BASESCU”, a adaugat politicianul, care a adaugat ca “in cazul in care ELENA UDREA ar fi avut o cariera politica pe spinarea ei, probabil ca ar fi ajuns undeva la un nivel de mijloc. Are si calitati, nu numai defecte”. 

CITESTE SI: Mazare, AMENINTARE DURA la adresa lui Ponta: O sa ai SOARTA LUI GEOANA 

“Marele defect al ELENEI UDREA este ca s-a lipit de TRAIAN BASESCU”, a conchis MADALIN VOICU. 

Sursa foto: realitatea.net