MADALIN VOICU a scapat de CONTROLUL JUDICIAR pe CAUTIUNE

Deputatul PSD MADALIN VOICU a facut ce a facut si a scapat, miercuri, de CONTROLUL JUDICIAR pe CAUTIUNE! Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justie (ICCJ) au hotarat sa ridice masura judiciara impusa lui MADALIN VOICU.

In aceste conditii, MADALIN VOICU este liber ca pasarea cerului desi este URMARIT PENAL pentru mai multe INFRACTIUNI dintre care amintim TRAFICUL de INFLUENTA, FALS in DECLARATII si SPALARE de BANI.

Va reamintim ca procurorii anticoruptie au cerut 500.000 de lei CAUTIUNE si l-au pus sub CONTROL JUDICIAR pe MADALIN VOICU. Judecatorii nu au fost de acord nici cu cautiunea, nici cu controlul judiciar, astfel ca deputatul PSD e complet liber.

CITESTE SI: DEPUTATUL NICOLAE PAUN ISI PUNE CENUSA IN CAP: IMI CER SCUZE FATA DE PROCURORI

MINUTA:

„Admite plangerea formulata de inculpatul Voicu Madalin Stefan impotriva ordonantei procurorului, dispusa la 18.02.2016 in dosarul nr.7/P/2015 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie. Desfiinteaza ordonanta. Revoca masura preventiva a controlului judiciar pe cautiune dispusa in ce-l priveste pe inculpat. Cheltuielile judiciare ocazionate de judecarea plangerii raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in Camera de Consiliu, astazi, 24 februarie 2016”.

Sursa foto: gandul