MADALIN VOICU, la DNA. Procurorii au pus SECHESTRU pe AVEREA deputatului PSD. UPDATE

Deputatul PSD MADALIN VOICU s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Parlamentarul a venit fara avocat si a refuzat sa faca declaratii la sosire. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA vor institui SECHESTRU ASIGURATOR pe AVEREA lui MADALIN VOICU.

UPDATE 10.45: Deputatul PSD MADALIN VOICU si sotia sa, Carmen Olteanu, s-au prezentat, marti dimineata, la sediul DNA, fara a fi insotiti de avocat. Procurorii i-au informat oficial ca pun sub SECHESTRU ASIGURATOR 400.000 de lei din averea familiei, anunta Mediafax, citand surse judiciare. 
Procurorii urmeaza sa identifica bunurile pe care Madalin Voicu le detine si care pot fi indisponibilizate pentru recuperarea prejudiciului.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis saptamana trecuta plangerea deputatului MADALIN VOICU prin care acesta contesta masura CONTROLULUI JUDICIAR si cautiunea de 500.000 de lei instituite de DNA impotriva lui, in dosarul in care este cercetat pentru TRAFIC de INFLUENTA, FALS in DECLARATII si SPALARE de BANI.

In data de 18 februarie, procurorii DNA au dispus luarea masurii CONTROLULUI JUDICIAR pe CAUTIUNE fata de MADALIN VOICU, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea de retinere si arestare preventiva a acestuia. Tot atunci, MADALIN VOICU a fost anuntat ca are la dispozitie 10 zile pentru a depune o cautiune de 500.000 de lei.

Deputatul MADALIN VOICU a contestat decizia procurorilor la instanta, avand castig de cauza.

Sursa foto: adevarul