MADALIN VOICU se VICTIMIZEAZA: Trebuie sa platesc eu OALELE SPARTE de altii

Deputatul social-democrat MADALIN VOICU a fost prezent, joi, la Comisia juridica pentru a-si studia dosarul in care este cercetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). In acest context, MADALIN VOICU a declarat ca nu intelege chestiunile juridice, de aceea avocatii inca studiaza dosarul.

Deputatul PSD a vorbit despre un telefon pe care i l-a dat fostului ministru de Finante, EUGEN TEODOROVICI, pentru a-l „ajuta” pe „prietenul” lui, NICOLAE PAUN. Totodata, MADALIN VOICU a declarat ca nu este suparat, insa acum „trebuie sa plateasca oalele sparte de altii”.

„Daca as fi inteles termenii, poate ca.. de aia au venit domnii avocati. Pentru mine, referatul pe care l-am citit, e clar ce scrie acolo: sunt probleme tehnice sau de interpretare sau de analiza pe care eu nu le inteleg pentru ca nu ma pricep la formele astea de exprimare tipic tehnice, juridic vorbind. Avocatul studiaza in continuare. Interceptari ciudate (n.r. – intrebat ce se regaseste in dosar). Au cel putin un grad de banalitate pe care presupun ca nu il pot folosi domnii DNA.

Cum ei (n.r. – procurorii) nu se baga in simfoniile mele, nici eu nu ma bag. Astept sa mi se demonstreze cu probe si concret invinovatirile care mi se aduc”, a declarat MADALIN VOICU. Intrebat care este motivul pentru care se cere retinerea și arestarea lui, MADALIN VOICU a declarat: „Ei spun ca sunt suspiciuni rezonabile si vezi-Doamne sa nu pun in pericol ceva. Eu nu cunosc pe nimeni de la ANAF (n.r. – intrebat daca are vreo legatura), n-am nicio semnatura si niciun amanunt despre aceasta lege. Nu sunt nici macar la curent daramite sa fi promovat o astfel de …

CITESTE SI: CARMEN OLTEANU, SOTIA DEPUTATULUI MADALIN VOICU, AUDIATA DE DNA

Problema cu interventiile mele erau legate de un telefon Teodorovici rugandu-l sa il primeasca pe domnul deputat Paun, lucrurile s-au intamplat si de acolo au decurs normal. Am vrut sa ajut, n-am facut interventii ca sa … Eu fiind prieten si coleg de partid am facut lucrul asta prin telefon. Ce au discutat ei nu stiu. N-am facut niciun fel de vizita undeva pe care sa o putem considera ca facand parte a unui trafic de influenta. Daca dau un telefon unui prieten rugandu-l sa primeasca pe cineva care are o problema, asta e trafic de influenta?”,  a spus deputatul PSD.

Totodata, MADALIN VOICU a subliniat faptul ca este un om corect, iar cine nu il cunoaște va afla ce fel de om e.

„Va asigur ca putem face prezumtii.. Eu sunt un om corect, educat, eu n-am luat niciodata niciun ban de nicaieri, nu exista nicio spalare de bani … In declaratia mea de avere din ultimii 5 ani am scris mereu aceleasi lucruri pentru ca n-am avut alte venituri. Nu sunt bagat in niciun proiect. Pe mine ma pomenesc ei subintelegand ei ca as fi bagat. Acum vad ce era in proiect, ca eu n-am stiut. Era bine gandit in ideea ca faceai cursuri cu oameni care apoi trebuiau angajati, lucruri care nu s-au intamplat din moment ce s-au sesizat. Nu am nicio suparare pe Nicu Paun, doar ca nu m-a anuntat. Ei ma scot in fata ca pe os: <<Lasa ma, ca vorbim cu Madalin ca el e mai elastic, credibil>>. Trebuie sa platesc oalele sparte ale celorlalti. Cine ma cunoaste stie cum sunt. Cine nu ma cunoaste o sa afle cum sunt”, a conchis MADALIN VOICU.

Sursa foto: jurnalul