MADALIN VOICU sterge pe jos cu intelectualii din PMP: FALSI si FRUSTRATI

TEODOR BACONSCHI a declarat, in urma cu cateva zile, ca i s-au cerut 100.000 de euro pentru a prinde un loc de eligibil pe listele pentru europarlamentare ale Partidului Miscarea Populara (PMP) si s-a retras din politica. In plus, ADRIAN PAPAHAGI a demisionat, pentru a doua oara, din partidul condus de ELENA UDREA.  

Miscarile din PMP au fost sanctionate dur  de deputatul PSD, MADALIN VOICU, cel care a dat de pamant cu cei doi fosti membri ai formatiunii politice creata de TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: TEODOR BACONSCHI face PRECIZARI: Candidatilor PMP li s-a cerut sa obtina SPONSORIZARI LEGALE 

”Avem foarte multi falsi intelectuali care s-au atasat politicii pentru niste interese sau scopuri nu pentru a-si atinge anumite ambiții. Ei au lasat in randul doi lucruri pe care ei puteau sa le spuna ceea ce stiu. Eu am o parere formata despre TEODOR BACONSCHI – nu cred o iota din ce spune dansul. La fel si in atenția fața de personajul ADRIAN PAPAHAGI. Nu sunt liberi, sunt frustrați. Posibilitatea de a avea o parere, de a vorbi liber. Ei sunt mediocrii. I-am spus ELENEI UDREA sa nu mai apeleze la persoane care nu au nimic de spus decat ca isi doresc ceva. Cum a fost si vina domnului TEODOR BACONSCHI”, a declarat MADALIN VOICU, sambata, la Antena3. 

CITESTE SI: Udrea spune ca nu are NICIO APASARE in ceea ce priveste IZOLAREA PMP pe scena politica 

Sursa foto: realitatea.net