Mădălina Ghenea a dezvăluit cu ce echipă din România ține: ”Mergeam cu fularul la gât prin casă”

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a recunoscut în trecut că, în copilărie, ținea cu Universitatea Craiova, datorită tatălui ei.

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, a declarat Mădălina Ghenea pentru italienii de la Corriere dello Sport.

În martie 2018, la amicalul România-Suedia, scor 1-0, Mădălina a postat pe Instagram o fotografie în care își declară dragostea pentru Peluza Sud ’97 a Craiovei, care a rămas alături de formația patronată de Adrian Mititelu, aflată acum în Liga 2. ”Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”,  a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Sursa foto: instagram