MADALINA GHENEA RENUNTA LA HAINE! CUM ARATA VEDETA GOALA PUSCA

Madalina Ghenea a demonstrat ca nu se teme sa renunte la haine, daca arta o cere. Olteanca a fost protagonista unor scene de sex fierbinti in serialul “Borgia”, iar acum apare goala pe afisul celui mai nou film in care joaca, pelicula “Youth”, care se afla in competitia oficiala de la Cannes.

Madalina Ghenea apare alaturi de actori de talie internationala, precum Harvey Keitel, Michael Caine si Jane Fonda, in filmul “Youth”.

Ea joaca rolul unei castigatoare a titlului de Miss Universe si apare goala nu numai pe afisul peliculei, ci si intr-o scena din pelicula.
Frumoasa romanca apare in piscina, alaturi de Michael Caine si Harvey Keitel, care ii admira trupul dezgolit din partea opusa a bazinului.
Filmul are premiera luna aceasta, la Festivalul de la Cannes si va sosi in Romania in 2016.

CITESTE SI: SOCANT ROBIN WILLIAMS a lasat MESAJE prin casa inainte de a se SINUCIDE

Festivalul de Film de la Cannes va avea loc in perioada 13-24 mai si va fi prezidat de cineastii americani Joel si Ethan Coen, laureati cu Palme d’Or in 1991.

Din juriu mai fac parte regizorii Guillermo Del Torro si Xavier Dolan, actorii Jake Gyllenhaal, Sophie Marceau, Rossy de Palma si Sienna Miller si cantareata Rokia Traore.

CITESTE SI: DEZVALUIRI SOCANTE! LADY GAGA, VIOLATA LA 19 ANI

Sursa foto www.obiectiv.info