CUTREMURATOR! MADALINA MANOLE VORBESTE DIN MORMANT!

DEZVALUIRI care te fac sa INGHETI! MADALINA MANOLE S-A INTORS DIN MORMANT!

Marturii cutremuratoare, la patru ani de la moartea indragitei artiste Madalina Manole. Ion Manole, tatal cantaretei, sustine ca simte prezenta fiicei sale in casa, chiar daca aceasta nu mai este printre cei vii. Tatal Madalinei Manole nu si-a revenit nici astazi din socul suferit de decesul fiicei sale si nu poate accepta ideea ca aceasta a decis sa se sinucida, mai ales ca, din ce se stia, Madalina ajunsese sa-si gaseasca fericirea, astfel ca gestul ei ramane un mister si acum.

Tatal Madalinei a povestit ca vorbeste mereu cu fiica lui, a carei prezenta o simte in casa tot timpul. Mai mult, ea i-a cerut sa nu se mai certe cu Mircea, fostul ei sot, insa nu vorbeste niciodata despre copil. Madalina le-ar fi promis, prin spiritul intors acasa, ca le va spune intr-o zi ce s-a intamplat in ziua sinuciderii sale.

“Fata noastra n-a murit, noi vorbim mereu cu ea, este prezenta mereu in casa noastra. Ne-a rugat sa nu ne mai certam cu Mircea, ca ne va spune ea la un moment dat ce s-a intamplat in acea zi. Nu ne intreaba insa nimic despre baietelul ei. La masa mai punem un tacam, pentru Madalina, ii punem si poza pe scaunul pe care statea de obicei, mancam cu totii. Sotia mea gateste tot ce ii placea ei. Mi s-a spus de la primarie ca ii vor face o stea in centrul orasului si ca o strada va purta numele fetei noastre”, spune tatal devastat de durere, potrivit libertatea.ro.

Parintii artistei au considerat tot timpul ca fiica lor nu s-a sinucis. Ei au ridicat de mai multe ori in atentia judecatorilor probe neluate in considerare initial, precum petele de sange de pe pereti, aflate la o inaltime chiar de un metru. Ei sunt nelamuriti si astazi cum de a reusit sa bea Madalina Manole 250 de mililitri de Furadan, o substanta toxica si vascoasa si, de cum de a existat o singura amprenta in interiorul paharului.

Citeste si: Madalina Manole il iubea pe Radu Valcan? Dezvaluiri incredibile facute de tatal Madalinei Manole

Madalina Manole a fost gasita moarta in vila din Otopeni, pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Potrivit raportului de autopsie intocmit de Serviciul de Medicina Legala Ilfov, moartea Madalinei Manole a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute consecutiva intoxicatiei cu carbofuran.

Totodata, raportul de autopsie a aratat ca s-a constatat o leziune traumatica (plaga contuza parietala stanga cu infiltrat sanguin epicranian subiacent), care cel mai probabil s-a produs prin lovire de plan dur in cadrul starii de rau care a premers decesului, dar nu are legatura cu mecanismul de producere al mortii si pentru care susnumita ar fi necesitat opt-noua zile de ingrijiri medicale pentru vindecare in caz de supravietuire. 

Documentul de expertiza intocmit de Institutul de Criminalistica din cadrul IGPR a aratat ca flaconul plastic cu inscriptia “Pesticide” continea suspensie apoasa de carbofuran, respectiv aproximativ 680 de grame de substanta constituita in majoritate din apa si carbofuran (pesticid carbamic), ca substanta activa.

Substanta solida aflata in flaconul din material plastic cu inscriptia “Pesticide” era aceeasi cu substanta solida identificata pe interiorul paharului din sticla si cu substanta identificata in urmele materie recoltate de pe forfecuta cu manere din plastic de culoare rosie si in urmele materie ridicate de pe cadavru si din apropierea acestuia.

Citeste si: Dosarul mortii cantaretei Madalina Manole s-a inchis definitiv. Vezi motivarea sentintei

Pe de alta parte, raportul intocmit de DGPMB – Serviciul Criminalistic arata ca una dintre urmele digitale ridicata de pe flaconul din plastic cu mentiunea “Pesticide” gasit in apropierea cadavrului, provine de la degetul mijlociu de la mana dreapta a cadavrului Madalinei Maonel. Cu privire la celelalte trei urme ridicate s-a concluzionat ca nu contin suficiente elemente dactiloscopice individuale necesare identificarii persoanelor care le-au creat.

Fratele solistei, Marian Manole, l-a acuzat in mai multe randuri pe Petru Mircea ca i-a omorat sora, infirmand posibilitatea unei sinucideri.

“Indiferent cate sentinte ale justitiei il vor scoate curat ca lacrima, n-o sa-l pot ierta niciodata pe acest fost cumnat al meu (n.r. – Petru Mircea). si nu pentru ce s-a intamplat pana pe 14 iulie 2010, cand a murit sora ma, ci de atunci incolo, din cauza lucrurilor pe care a putut sa le spuna. Mi-a jignit parintii, familia. (…) Daca aveam telefonul ascultat de SRI, puteam demonstra ca, din mai-iunie, individul asta m-a umplut de telefoane spunandu-mi o gramada de lucruri pe care el, dupa moartea surorii mele, nu le-a mai recunoscut”, spunea fratele Madalinei Manole, in urma cu ceva timp.