Madalina Manole il iubea pe Radu Valcan? Dezvaluiri incredibile facute de tatal Madalinei Manole

Madalina Manole a avut pe vremea cand era casatorita cu Serban Georgescu o relatie secreta cu Radu Valcan, care la acea vreme era manechin. Dezvaluirea a fost facuta chiar de tatal regretatei cantarete. Potrivit acestuia, Madalina si Radu Valcan se intalneau pe ascuns.

Ziarele de “bulevard” au scris in mai multe randuri ca Madalina Manole si Radu Valcan s-au iubit in timpul casatoriei artistei cu Serban Georgescu, insa Radu a negat totul. Intr-un interviu video exclusiv pentru site-ul acasatv.ro, Radu Valcan a negat totul, afirmand ca nu este absolut nimic adevarat. In 2000, Radu a lucrat cu Madalina la videoclipul artistei, “Cand sunt cu tine”, dar relatia dintre ei a fost una strict profesionala, dupa cum afirma actorul.

“Nu mai deschid site-urile. Doar ce mai aud in stanga si-n dreapta. Se exagereaza prea mult. Foarte multe lucruri sunt total neadevarate si ma afecteaza foarte tare. Au inventat o poveste. Cateodata ma afecteaza astfel de lucruri. Am colaborat o perioada foarte scurta cu Madalina Manole. Un om extraordinar, o femeie minunata. Dar de aici pana sa am o relatie… e incredibil. Ma supara ca vorbim despre un om care nu mai este”, spunea Radu Valcan in urma cu ceva timp.