Madalina Manole, uitata de prieteni la trei ani de la moartea sa

madalina_manole

Duminica se implinesc trei ani de la moartea cantaretei Madalina Manole. Putini dintre cei care i-au fost prieteni au putut fi vazuti, sambata, la mormantul Madalinei, aflat in Cimitirul Bolovani din Ploiesti.

Parintii Madalinei Manole au facut pomana de trei ani in urma cu o saptamana, iar sotul ei, Petru Mircea, a fost la mormant dis-de-dimineata, in jurul orei 06.00, pentru a nu fi deranjat de presa. Angajatii cimitirului spun ca Petru Mircea a intrat pe poarta la 6.00 dimineata, a depus trei buchete de crizanteme, doua albe si unul galben, a aprins cateva lumanari, iar dupa 10 minute deja pleca, scrie libertatea.ro.

Pe parcursul zilei, la capataiul Madalinei au venit doar trei persoane: Daniel Gheorghe, un bun prieten de-al cantaretei, si doi amici de-ai lui, o femeie si un barbat, care l-au insotit pe drumul de la Medgidia la Ploiesti. 

La inceputul lunii iunie, judecatorii au respins cererea de redeschidere a dosarului Madalinei Manole. Este pentru a doua oara cand parintii cantaretei incearca sa redeschida cazul, insa fara reusita.

Moartea Madalinei Manole ramane clasata ca sinucidere. Madalina Manole s-a sinucis in 2010, la 43 de ani, chiar de ziua ei.

Foto: Ziarul Ring