Mădălina Pamfile a rupt-o în fericire! S-a combinat cu un meseriaș care aruncă bani în stânga și-n dreapta

Mădălina Pamfile s-a combinat cu un meseriaș care aruncă în stânga și-n dreapta cu banii, informează cancan.ro! Divorţată în octombrie, fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a îndrăgostit rapid de bogătaşul misterios, care a “spart” 15.000 de euro în doar câteva ore. Cină cu bucate alese, vin roşu, Dom Perignon… Tot tacâmul.

Mădălina Pamfile şi afaceristul Alin Bruno au divorţat, după ce au încercat să îşi salveze relaţia de mai multe ori. Fosta asistentă TV şi-a găsit, însă, rapid un nou partener. Care învârte banii cu lopata. A demonstrat acest lucru, cu vârf şi îndesat, la NUBA, cel mai select club din Capitală. Cel care i-a furat inima sexoasei brunete este un om de afaceri spaniol, care se respectă din toate punctele de vedere. Cei doi au ajuns în local în jurul orei 21:00. Nu au avut rezervare, însă au găsit imediat o masă. S-au aşezat pe scaune, au consultat meniul şi au comandat de mâncare.

Imediat cum au fost serviţi cu gustoasele preparate, spaniolul a făcut un semn discret către ospătar şi a comandat o sticlă de vin roşu. Licoarea bahică a fost devorată în doar câteva zeci de minute. Celor doi li s-a deschis, însă, apetitul. Moment în care ibericul a comandat o sticlă de şampanie pe care a plătit 1.500 de euro! Au savurat şi această băutură. După care, logic, Mădălina Pamfile şi noul iubit s-au încălzit şi au convenit că seara nu trebuie să se încheie.

Notă de plată de 15.000 de euro

Fără să stea pe gânduri, spaniolul mega-cheltuitor o scos din buzunar o “cărămidă” cu bancnote de 500 de euro. Avea la el, cash, nu mai puţin de 100.000 de euro! A comandat o sticlă de Dom Perignon, de şase litri, pe care a plătit 13.000 de euro. Nu i-a păsat absolut deloc că se afla la o masă modestă, de doar două persoane. Mădălina Pamfile a rămas profund impresionată de generozitatea de care a dat dovadă noul partener. S-a combinat cu un ”calificat” doldora de bani. Cei doi au petrecut o seară de neuitat la NUBA. Şi-au făcut toate poftele şi s-au simţit perfect. La final, nota de plată a explodat! 15.000 de euro a costat cina în doi.

“Nu am ce să spun. Am ieşit la club şi ne-am simţit bine. Nu pot da mai multe detalii, este mai bine pentru mine să-mi ţin relaţiile în privat”, a spus Mădălina Pamfile pentru cancan.ro.

Sursa text: cancan.ro