Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă! Bruneta a dezvăluit motivul. Video

Mădălina Pamfile a încercat să se sinucidă în urmă cu câțiva ani pe vremea când era implicată într-o relație amoroasă cu fotbalistul Gabi Matei. Frumoasa brunetă a dezvăluit motivul pentru care a vrut să facă asta în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”.

În momentul în care Mădălina Pamfile forma un cuplu cu fotbalistul Gabi Matei, în presă apăreau tot felul de informații potrivit cărora sportivul își bătea iubita. În ciuda acestui fapt, bruneta i-a luat apărarea iubitului ei de multe ori, chiar negând că ar fi agresat-o.

”Cu Gabi a fost atunci un episod mai puțin plăcut. I-am luat și apărarea atunci. În perioada aceea am fost și internată”,  a declarat Mădălina Pamfile, la „Fiţă cu Adiţă”.

”Au fost niște episoade mai grele. De-abia atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea. Atunci am luat niște pastile. A fost o noapte lungă. M-am dat pe partea cealaltă a geamului. Prietena mea și iubitul meu, noroc că au putut să mă ridice. Am vrut să mă arunc în momentul acela”, a mai spus Mădălina Pamfile, la „Fiţă cu Adiţă”.

Sursa foto: Instagram