Madonna isi etaleaza cu mandrie parul de la subrat intr-o fotografie pe Instagram. FOTO in articol

Madonna socheaza din nou! Vedeta a postat pe Instagram o fotografie in care isi arata cu mandrie bustul impunator si…parul de la subrat.

La 55 de ani, Madonna continua sa isi uimeasca fanii asa cum stie ea mai bine. Vedeta a expus, joi, o serie de imagini pe contul sau de Instagram. Prima poza infatiseaza posteriorul Madonnei, care este imbracata doar intr-un sutien si se intinde languros in dresingul sau. “In cautarea  iubirii in locuri nepotrivite! Frica te face sa te concentrezi…#rebelheart”, a scris cantareata in descrierea imaginii pe care, ulterior, a sters-o.

Citeste si: MADONNA, VIOLATA PE ACOPERISUL UNUI BLOC !

Putin mai tarziu, Madonna apare intr-un cadru catalogat de fani drept dezgustator. Imbracata in sutien si afisand un bust generos, cantareata isi etaleaza cu mandrie parul de la subrat: “Par lung…nu-mi pasa!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove”, a marturisit ea in dreptul pozei.

Totusi, la o privire mai atenta se observa ca parul este fals, iar toata nebunia creata de vedeta nu ar face parte decat din noul sau proiect “Revolution of love”.

Madonna a fost o vedeta care a socat de nenumarate ori, iar prin acest lucru a stiut sa se reinventeze de fiecare data pentru a ramane in atentia publicului.

Sursa foto: brunchnews.com, justjared.com