MADONNA ramane in FANTEZIILE BARBATILOR! Ce ROCKER isi doreste sa faca SEX cu ea

Rockerul american Marilyn Manson a declarat ca este un fan al Madonnei si ca ii apreciaza noul sau album, “Rebel Heart”, marturisind ca i-ar placea sa intretina relatii sexuale cu celebra cantareata in varsta de 56 de ani, informeaza contactmusic.com.

“Sunt interesat de albumul Madonnei”, a declarat rockerul in varsta de 46 de ani, pentru revista i-D. “Arata mai sexy ca niciodata. As vrea, totodata, sa se stie ca am o pasiune pentru Madonna si, cu siguranta, as intretine relatii sexuale cu ea”, a completat Marilyn Manson.

CITESTE SI: Un FAIMOS ACTOR de la HOLLYWOOD recunoaste ca foloseste MARIJUAHA: ”O MANANC, O BEAU, O FUMEZ”

Madonna a raspuns dupa ce a aflat despre remarca facuta de rockerul american, distribuind pe reteaua de socializare Instagram o fotografie a acestuia, insotita de mesajul: “Um… multumesc! @marilynmanson #rebelheart (sic)”.

CITESTE SI: O ACTRITA celebra, GOALA pe INTERNET. IMAGINILE au facut RAVAGII!

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara “Irresponsible Hate Anthem”, “Sweet Dreams (Are Made Of This)”, “Tainted Love” si “Beautiful People”.

 

Sursa foto www.metalinjection.com