Madonna șochează din nou! Cine este noul iubit, mai tânăr cu 35 de ani! Foto în articol

Madonna șochează din nou. Cunoscuta cântăreață se iubește cu un tânăr care are 35 de ani mai puțin decât ea. S-a aflat și cine este băiatul care i-a furat inima. Ipostazele cu amorezii spun totul.

Madonna întrece din nou toate așteptările. Dacă multe femei de vârsta ei așteaptă să petreacă momente de liniște alături de familie sau de soții lor, Madonna se iubește cu tinerei. Cântăreața, în vârstă de 61 de ani, reprezintă în continuare întruchiarea unei dive.

Deși solista a ajuns la o vârstă respectabilă, nu are o poveste de dragoste cu un domn respectabil, ci cu un tânăr de doar 26 de ani. Acesta se numește Ahlamalik Williams și este noul ei dansator. Relația nu este ascunsă, ci asumată. Vârsta dansatorului nu este ceva nou, pentru că este deja cunoscut de ani buni faptul că Madonna a dorit dintotdeauna să aibă alături iubiți cu mult mai mici decât ea. Pe lista ei de cuceriri se află și Kevin Sampaio sau Aboubakar Soumahoro.

Citește și: UN ACTOR CELEBRU DIVORŢEAZĂ DUPĂ 22 DE ANI DE CĂSNICIE! AMANTUL SOŢIEI I-A TRIMIS UN MAIL CU DETALII INTIME

Vedeta a fost surprinsă la Miami, alături de fiica ei. Întâlnirea a fost cu atât mai savuroasă pentru că a fost una dublă. Momentele tandre au cuprins imobilul unde se aflau toți patru, iar reținerile nu și-au făcut apariția deloc. „Nici măcar nu se uită la un bărbat mai matur care o abordează. Ar trebui să se concentreze să își găsească pe cineva de vârstă apropiată dacă vrea o relație de lungă durată”, spun prietenii cântăreței, potrivit Daily Mail.

Sursa foto: Daily Mail