MAE a pus la dispozitie 800 de persoane pentru sectiile de votare din DIASPORA

MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a pus la dispozitie aproximativ 800 de persoane pentru desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin, se arata intr-un comunicat de presa remis presei duminica seara.

‘Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in baza articolului 2 al deciziei Biroului Electoral Central/ BEC nr. 125D din 04.11.2014 privind unele masuri pentru buna organizare si desfasurare al celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei din 2014 la sectiile de votare din strainatate, a transmis, in termenul prevazut de decizia mentionata, Biroului Electoral nr. 48 pentru sectiile de votare din strainatate/ BE48SVS lista cu propuneri de personal, pentru completarea birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate’, se arata in comunicat.

CITESTE SI: PROTESTE pentru ALEGERI CORECTE in mai multe mari orase din tara. Bucurestenii au manifestat in fata sediului MAE 

Potrivit Ministerului, pe langa cele 800 de persoane puse la dispozitie din cadrul centralei MAE si al misiunilor diplomatice si consulare, Biroul Electoral nr. 48 pentru sectiile de votare din strainatate urmeaza sa decida completarea birourilor electorale cu personalul necesar.

‘In acest sens, MAE a pus la dispozitie aproximativ 800 de persoane, atat din cadrul centralei MAE, cat si al misiunilor diplomatice si consulare, urmand ca BE48SVS sa decida completarea birourilor electorale cu personalul necesar, acolo unde va fi cazul, cu prioritate prin implicarea personalului MAE din serviciul exterior’, se mai arata in comunicatul citat.

CITESTE SI: BEC: MAE poate sa organizeze noi SECTII DE VOTARE

Sursa foto: realitatea.net