MAE: Atentionare de calatorie pentru cetatenii romani care vor sa plece in Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie in Italia pentru toti cetatenii romani care doresc sa viziteze acest stat sau se afla deja pe teritoriul sau in urmatoarea perioada.

Pe data de 18 octombrie va fi organizata o greva generala la nivel national care va afecta toate tipurile de transport. De asemenea in ziua de 18 octombrie 2013, intre orele 10.00 – 23.00, la Roma, este planificat un mars, la care se estimeaza ca vor participa 30.000 de persoane.

Protestatarii se vor deplasa pe urmatorul traseu: Viale Luigi Einaudi, Piazza dei Cinquiecento, Via Cavour, Piazza dell’Esquilino, Via Liberiana, Piazza di Santa Maria Maggiore, Via Merulana, Viale Manzoni, Via Emanuele Filiberto.

Pe data de 19 octombrie 2013, intre orele 14.00 – 20.00, la Roma va avea loc inca un mars. La aceasta manifestatie se vor prezenta aproximativ 5.000 de persoane.

Manifestantii se vor deplasa pe urmatorul traseu: Via Merulana, Via di Terme di Santa Maria Maggiore, Via Liberiana, Via Cavour, Via Giovanni Amendola, Via delle Terme di Diocleziano, Piazza della Repubblica, Via Cernaia, Via Pastrengo, Via Venti Settembre, Via Goito, Piazza dell’Indipendenza, Via San Martino della Battaglia, Viale Castro Pretorio, Via della Croce Rossa, Viale del Policlinico, Piazzale di Porta Pia.

MAE ii sfatuieste pe cetatenii romani sa urmeze permanent indicatiile autoritatilor locale pentru a se evita situatiile neplacute.

Sursa foto: realitatea.net