MAE condamna ATACURILE TERORISTE de la GARA CENTRALA din ANKARA

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna cu fermitate atacurile teroriste care au avut loc sambata in apropierea garii centrale din Ankara, unde urma sa se desfasoare un miting autorizat, explozii care s-au soldat cu numeroase victime si persoane ranite, informeaza un comunicat al MAE remis Agerpres.

“MAE transmite condoleante autoritatilor turce si poporului turc prieten, membrilor familiilor victimelor si intreaga sa compasiune persoanelor ranite. MAE isi exprima solidaritatea cu poporul turc in aceste momente dramatice”, potrivit documentului citat.

CITESTE SI: TURCIA: DOUA EXPLOZII PRODUSE LANGA GARA CENTRALA DIN ANKARA S-AU SOLDAT CU 35 DE MORTI SI 100 DE RANITI. VIDEO UPDATE

Ministerul Afacerilor Externe afirma deplina sa sustinere pentru eforturile autoritatilor turce in vederea combaterii oricaror manifestari de tip terorist. Doua explozii puternice au avut loc sambata langa gara centrala din capitala turca, Ankara, cauzand moartea a cel putin 20 de persoane si ranirea altor 100, informeaza agentiile de presa Reuters si AFP.

Sursa foto: jurnalul