MAE: Familia romanului RAPIT in BURKINA FASO a discutat cu reprezentantii CELULEI de CRIZA. UPDATE

ROMAN RAPIT BURKINA FASO.Familia cetateanului roman rapit in Burkina Faso  a fost invitata duminica la sediul MAE pentru discutii cu reprezentantii Celulei de Criza, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.
 
UPDATE 22:00: Familia romanului rapit sambata in Burkina Faso a discutat, duminica, la sediul MAE, cu reprezentantii Celulei de Criza, precizeaza Ministerul de Externe, subliniind ca Celula isi continua activitatea in permanenta, iar misiunile diplomatice romane din regiune sunt in alerta maxima.

Celula de Criza convocata la MAE de catre ministrul Afacerilor Externe, la data de 4 aprilie 2015, imediat dupa semnalarea situatiei cetateanului roman, isi continua activitatea, in permanenta, 24/7h, prin reprezentantii MAE si ai celorlalte institutii cu atributii in domeniul securitatii nationale (SRI, SIE, MApN). Misiunile diplomatice romane din regiune actioneaza in coordonarea directa a Celulei de Criza a MAE, fiind in alerta maxima si mentinand in permanenta legatura cu toate autoritatile competente locale“, potrivit unui comunicat MAE.

 
ROMAN RAPIT BURKINA FASO.”In cadrul intrevederii au fost prezentate aspectele legate de situatia actuala a cetateanului roman, fiind pastrat un dialog permanent cu familia in vederea transmiterii evolutiilor, pe masura ce acestea vor fi disponibile”, se arata intr-un comunicat de presa.
 
CITESTE SI: Niciun INDICIU nu a fost GASIT de catre fortele de securitate din BURKINA FASO in urma cautarilor ROMANULUI RAPIT

ROMAN RAPIT BURKINA FASO. Avand in vedere situatia sensibila in care se afla cetateanul roman, nu pot fi facute publice date cu caracter personal sau alte informatii care pot pune in pericol viata acestuia sau buna desfasurare a actiunilor de eliberare a acestuia, explica sursa citata.

ROMAN RAPIT BURKINA FASO. Celula de Criza convocata la MAE de catre ministrul afacerilor externe,  la data de 4 aprilie 2015,  imediat dupa semnalarea situatiei cetateanului roman, isi continua activitatea, in permanenta, prin reprezentantii MAE si ai celorlalte institutii cu atributii in domeniul securitatii nationale (SRI, SIE, MApN).

CITESTE SI: Un ROMAN a fost RAPIT de la o mina din Burkina Faso. Barbatul are CETATENIE FRANCEZA. MAE a activat CELULA DE CRIZA

ROMAN RAPIT BURKINA FASO. “Misiunile diplomatice romane din regiune actioneaza in coordonarea directa a Celulei de Criza a MAE, fiind in alerta maxima si mentinand in permanenta legatura cu toate autoritatile competente locale. Celula de Criza continua efectuarea tuturor demersurilor legale, in vederea realizarii operatiunilor de salvare a cetateanului roman”, se mai scrie in comunicat.