MAE ii informeaza pe romanii care se afla sau se deplaseaza in Germania despre greva pilotilor din Asociatia “Cockpit”

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Germaniei despre faptul ca Asociatia “Cockpit” a pilotilor si inginerilor de zbor germani a anuntat organizarea unei greve, joi, intre orele 12.00-23.59, urmand sa fie afectate toate zborurile operate de German Wings.

in perioda precizata, toti pasagerii sunt rugati sa contacteze compania aeriana inaintea efectuarii calatoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificari si sa ia in calcul posibilitatea de a petrece un timp mai indelungat in aeroport, potrivit unui comunicat al MAE remis miercuri agentiei Mediafax.

Citeste si: GREVA LUFTAHANSA: Pilotii companiei germane au anuntat un nou protest pentru ziua de joi

Cetatenii romani, pasageri ai acestei companii, sunt sfatuiti sa urmareasca evolutia situatiei pe paginile oficiale de internet ale companiilor: www.germanwings.com si http://www.lufthansa.com pentru a se informa cu privire la eventualele modificari si sa ia in calcul posibilitatea de a petrece un timp mai indelungat in aeroport.

“Nu vor fi afectate zborurile operate de Eurowings. Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile de specialitate si sa urmareasca site-ul MAE, la rubrica «Sfaturi, alerte de calatorie» (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informatii actualizate, inainte de a se deplasa in strainatate”, se arata in comunicat.

CITESTE SI: GREVA AIR FRANCE: Protestul pilotilor va cauza un prejudiciu de 500 de milioane de euro