MAE: Trei romani au murit in Italia dupa ce masina in care se aflau s-a lovit de un copac

Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat in cazul accidentului rutier produs duminica in provincia Brindisi din sudul Italiei si a intreprins demersurile legale pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii informatiilor referitoare la circumstantele producerii acestuia, precizeaza MAE.

Totodata, Consulatul a initiat un demers pentru stabilirea identitatii certe a persoanelor implicate.

Conform informatiilor obtinute pana in prezent, cele trei victime cetateni romani se aflau intr-un autoturism, care a iesit de pe carosabil, lovindu-se violent de un copac aflat pe marginea drumului, precizeaza Ministerul de Externe.

MAE mai informeaza ca la locul accidentului a intervenit serviciul de ambulanta local, care a constatat decesul celor trei cetateni romani. Un membru al familiei soferului decedat s-a deplasat la locul producerii accidentului.

Citeste si: ACCIDENT UNGARIA: MAE INFORMEAZA CA UN ROMAN CU LEZIUNI GRAVE AR PUTEA FI TRANSFERAT IN ROMANIA

De asemenea, Consulatul Romaniei la Catania a stabilit legatura telefonic cu un membru al familiei soferului decedat si mentine contactul cu acesta.

Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, in regiunea Puglia (sudul Italiei), a scris publicatia La Gazzetta del Mezzogiorno.

Potrivit publicatiei citate, accidentul a avut loc pe un drum regional, intre localitatile San Vito dei Normanni si Mesagne (provincia Brindisi, regiunea Puglia).

Un roman care conducea un Fiat Brava a pierdut controlul asupra vehiculului, probabil din cauza vitezei excesive, si a lovit balustrada metalica de pe marginea drumului. soferul in varsta de 27 de ani si doua tinere minore – toti de origine romana – au murit in accident.

Una dintre adolescente se afla in Italia de doar cateva zile. Corpurile celor trei tineri au fost transferate la morga unui cimitir din San Vito dei Normanni, unde vor fi efectuate autopsiile.

Procurorii din orasul Brindisi investigheaza circumstantele producerii accidentului.