MAE: Un roman a fost RANIT in ATENTATUL de la TEL AVIV. Starea acestuia este stabila

Un roman a fost ranit in atentatul comis marti seara in Tel Aviv, informeaza B1 TV, care citeaza un comunicat al Ministerului roman de Externe.

Romanul se afla in prezent internat intr-un spital din capitala Israelului, iar Ministerul pastreaza permanent legatura cu acesta pentru a putea oferi asistenta consulara.

”Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca printre persoanele ranite in atentatul care a avut loc in seara zilei de 8 martie 2016 la Tel Aviv se afla si un cetatean roman, care in prezent este internat intr-un spital din capitala Statului Israel, in stare stabila.

Ambasada Romaniei la Tel Aviv este in legatura permanenta cu spitalul, pentru a oferi asistenta consulara, in situatia in care acest lucru se va impune”,  se arata in comunicatul MAE.

Atacul s-a produs in Jaffa, o suburbie din sudul orasului. Un barbat a injunghiat o persoana in fostul port Jaffa, dupa care a fugit spre promenada de la malul marii si a injunghiat si alti oameni. Atacatorul a fost ucis de fortele de politie. 

Purtatorul de cuvant al Politiei din Israel a declarat ca barbatul era un militant palestinian.