„Magazin caritabil” in sprijinul copiilor bolnavi de cancer

Primaria Sectorului 4 si Asociatia Merci Charity Boutique vor organiza sambata si dumnica in Parcul Lumea Copiilor, intre orele 12.00 si 21.00, un eveniment caritabil dedicat COPIII care sufera de CANCER, au anuntat reprezentantii institutiei.

Intitulata ”Magazinul caritabil”, manifestarea reprezinta “un prim pas, intreprins ca gest de suflet, plecand de la convingerea ca fiecare gand pozitiv poate da nastere unor fapte mari”, afirma sursele citate. 

In acest sens, in foisorul cu perdea de apa de pe aleea principala a parcului Lumea Copiilor vor fi expuse spre vanzare obiecte vestimentare pentru adulti si copii, obiecte de arta si diverse accesorii, care pot fi achizitionate in schimbul unor sume modice.

Citeste si: COPIII intre doi si 18 ani ar putea fi CONSULTATI PREVENTIV o data pe an

Vor mai fi organizate ateliere de reciclare creativa la care vor participa voluntarii asociatiei, parteneri si sustinatori ai evenimentului, unde vor fi confectionate bijuterii, decoratiuni si alte obiecte hand-made, ce pot fi, de asemenea, achizitionate in acelasi scop caritabil.

Totalul fondurilor care vor fi colectate va fi donat copiilor internati la  Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii ”Marie Curie”.

Citeste si: SERVICIILE PSIHOLOGICE pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si PSIHOTERAPIA vor fi DECONTATE

Magazinul caritabil va ramane deschis pana in luna septembrie, la sfarsit de saptamana, dupa cum urmeaza.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4