S-au razgandit! OPRESCU poate fi consultat de catre un medic in Arestul Capitalei. UPDATE

Solicitarea primarului general suspendat SORIN OPRESCU a fost acceptata, miercuri dimineata de magistrati insa edilul nu va fi CONSULTAT la Spitalul Universitar ci la Spitalul Militar, informeaza postul B1 Tv. Astfel, SORIN OPRESCU va fi supus unor investigatii medicale amanuntite dupa ce luni si marti edilul a acuzat o inrautatire a sanatatii.

UPDATE 18:41: SORIN OPRESCU, primarul suspendat al Capitalei, poate fi examinat de catre un medic nominalizat expres, la locul de detinere.

”Urmare la solicitarea formulata de catre persoana arestata preventiv si incarcerata in arestul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, in data de 23.09.2015, in respectarea prevederilor art. 71 pct. 6 din Legea nr. 254/ 2013, factorii decizionali (CMDTA Doctor Nicolae Kretzulescu) au stabilit ca persoana in cauza poate fi examinata de catre un medic nominalizat expres, la locul de detinere, urmand ca personalul medical ce are in supraveghere persoanele retinute/ arestate preventiv sa permita efectuarea acestui consult la nivelul cabinetului medical din interiorul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva”, informeaza un comunicat al DGPMB transmis miercuri.

Potrivit sursei citate, in cazul in care starea de sanatate a persoanei private de libertate o impune, medicul ce il are in supraveghere va decide asupra conduitei terapeutice de urmat.

 SORIN OPRESCU, arestat preventiv pentru LUARE de MITA, se afla in prezent in Arestul Politiei Capitalei. OPRESCU ar fi suferit un preinfarct luni el fiind transportat la spital in primele doua zile ale acestei saptamani. Primarul general va fi transportat cu duba la Spitalul Militar si se va afla permanent sub supravegherea politistilor.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: captura video