MAI a intensificat masurile de siguranta la frontiera ROMANIEI cu SERBIA

Ministerul de Interne, din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala, GABRIEL OPREA, a dispus intesificarea masurilor de siguranta la frontiera Romaniei cu Serbia in judetul Timis in contextul crizei imigrantilor. 

Conform sursei citate, in judetul Timis se desfasoara un exercitiu de testare a capacitatii operationale de raspuns al autoritatilor romane, raportat la situatia inregistrata in statele din vecinatatea Romaniei, din punct de vedere al dinamicii fluxurilor migratorii.

CITESTE SI: CRIZA REFUGIATI: UNGARIA a mobilizat REZERVISTII pentru a face fata IMIGRANTILOR

In aplicarea deciziilor luate de catre Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta condus de vicepremierul GABRIEL OPREA, in ultimele saptamani, autoritatile romane au intensificat masurile de siguranta la frontiera Romaniei cu Serbia, prin dislocarea unor forte si mijloace logistice suplimentare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

CITESTE SI: MAE avertizeaza romanii cu privire la posibile intarzieri la frontierele Sloveniei cu Austria, Croatia si Ungaria

Exercitiul reprezinta o continuare a masurilor preventive si pro-active luate la nivelul institutiilor cu atributii din cadrul Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, se mai arata in comunicat. 

Sursa foto: pressalert