Mai asteapta! Cand va judeca TRIBUNALUL CONSTANTA cererea de eliberare a lui MIRCEA BASESCU

Tribunalul Constanta va judeca pe 4 septembrie contestatia procurorilor DNA impotriva deciziei de eliberare conditionata din penitenciar a lui Mircea Basescu, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres. Decizia instantei va fi definitiva.

Pe 19 iulie, Judecatoria Medgidia a admis cererea fratelui fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, de eliberare conditionata, sentinta fiind insa contestata de procurorii anticoruptie la Tribunalul Constanta. Cererea judecata pe 19 iulie a fost a treia solicitare de eliberare conditionata depusa de Mircea Basescu, in cazurile anterioare deciziile similare ale judecatorilor de la Medgidia fiind atacate de procurorii DNA, care au avut castig de cauza in instanta superioara.

Mircea Basescu a executat un an din cei patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. In iunie 2016, judecatorii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat pe Mircea Basescu la 4 ani de inchisoare cu executare, intr-o cauza in care sunt implicati membri ai familiei lui Bercea Mondial.

 
Sursa foto: ziua de constanta