Mai multe companii de plăți din Europa și Asia, pregătite să utilizeze tehnologia Ripple xVia

Cinci companii de plăți din Europa și Asia sunt pregătite să utilizeze tehnologia Ripple xVia. Firmele FairFX, RationalFX și Exchange4Free din Marea Britanie, alături de platforma de schimb valutar MoneyMatch din Malaysia și compania UniPay din Georgia și-au anunțat această intenție.

Folosind tehnologia Ripple xVia, aceste companii vor să își extindă baza de clienți, a declarat Asheesh Birla, vicepresedinte Ripple. “Toți acești clienți se confruntă cu aceeași problemă: realizarea de conexiuni speciale la bănci și rețele din întreaga lume este costisitoare și consumatoare de timp”, a spus el. “xVia le permite acestora să-și crească cota de piață globală prin accesarea de noi clienți pe piețe noi, mai ușoare decât oricând.”

Ripple a explicat că, spre deosebire de mijloacele tradiționale de transfer de fonduri în străinătate, cum ar fi transferurile bancare, soluția standard API xVia înseamnă că nu există de rate mari de eșec și costuri de reconciliere manuală.

Citește și: FRANȚA REDUCE IMPOZITELE PENTRU INVESTITORII ÎN CRYPTO MONEDE

Directorul comercial al FairFX, James Hickman, a declarat că xVia “ne va permite să ajungem la mai mulți oameni, mai eficient și la un cost mai mic”. “Aceasta ne va permite, de asemenea, să ne îndeplinim angajamentul de a oferi clienților cel mai transparent, eficient și cu adevărat transfer global de bani posibil folosind RippleNet”, a spus el.

Ripple a câștigat în mod constant noi clienți și a anunțat, în februarie, că firmele Fintech Beetech și Zip Remit au planificat, de asemenea, să adopte xVia.