Mai multe localuri din Capitala, VERIFICATE: Au fost aplicate 7 AMENZI si 3 decizii de SUSPENDARE

Sapte amenzi, cea mai mare de 30.000 de lei, au fost aplicate reprezentanții Politiei Capitalei care au facut verificari ale activitatii comerciale desfasurate de comercianti care au restaurante, baruri sau desfasoara alte activitati de servire a bauturilor.

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) precizeaza ca, in cadrul programului de actiuni stabilit de primarul general interimar, Stefanel Marin, in cursul noptii de sambata spre duminica, politistii locali din Directia Control, cu inspectori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov si reprezentanti ai Politiei Capitalei, au participat la actiuni de verificare a activitatii comerciale desfasurate de comercianti care au restaurante, baruri sau desfasoara alte activitati de servire a bauturilor.

CITESTE SI: Guvernul lucreaza la un ACT NORMATIV referitor la REGIMUL CLUBURILOR. AMENZI de pana la 100.000 de lei

“Desi s-a remarcat ca majoritatea cluburilor bucurestene erau inchise la momentul controlului, au putut fi verificate 15 locatii, unde, pana in prezent, au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale (una in valoare de 30.000 lei – OG nr. 195/205- privind protectia mediului, trei in valoare de 5.000 lei – OG nr. 99/2000 – privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si trei in valoare de 5.000 lei – HCGMB nr. 120/2010 – privind normele de salubritate si igienizare ale Municipiului Bucuresti) si s-a dispus complementar suspendarea activitatii pentru trei societati comerciale”, se arata intr-un comunicat de presa.

CITESTE SI: INCENDIUL DE LA COLECTIV: O COMISIE SPECIALA VA EVALUA RANITII. MAI A INCEPUT CONTROALELE IN CLUBURI

Potrivit sursei citate, finalizarea controlului pentru restul societatilor comerciale va avea loc in zilele urmatoare. 

Sursa foto: dcnews