Mai multe UTILAJE de DESZAPEZIRE in aceasta iarna, in Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, a VERIFICAT sambata seara starea UTILAJELOR de DESZAPEZIRE care vor lucra in aceasta iarna pe raza sectorului.

“M-am asigurat personal ca aceste utilaje au revizia tehnica la zi si am constatat ca ele sunt apte ca si peste zece minute sa intre in programul de deszapezire. I-am certat putin pe cei de la societatea REBU pentru ca am cerut sa suplimenteze parcul auto cu inca zece freze, pentru ca la trotuare suntem putin deficitari. Degeaba stam bine la arterele principale, daca cetatenii nu circula si ei in conditii optime pe caile de acces, spre metrou, statii RATB”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Citeste si: PREGATIRI pentru IARNA, la Primaria Capitalei

Edilul a subliniat ca autoritatea locala are pregatite 65 de utilaje fata de 58 anul trecut si un stoc de 6.000 tone clorura de sodiu.

Primarul sectorului 4 a solicitat societatii REBU ca pana la urmatoarea ninsoare sa achizitioneze cele zece freze pentru trotuare.

Citeste si: Sectorul 1, PREGATIT pentru SEZONUL RECE

REBU a facut sambata seara o demonstratie cu masinile de deszapezire pe un circuit din Sectorul 4 pentru a arata ca sunt pregatite sa actioneze atunci cand conditiile meteorologice o impun.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4