Mai multi CANTARETI ROMANI de muzica usoara si populara, INTERZISI in SUA

Romanii stabiliti in Statele Unite nu vor mai putea sa-si aline dorul de casa cu artistii din tara. Mai multi cantareti de muzica usoara si populara nu ar mai avea voie sa sustina concerte peste Ocean, pentru ca le-au fost retrase vizele de turisti, informeaza B1 TV.

Artistii nostri nu vor sa lase lucrurile asa si sunt hotarati sa ceara lamuriri de la autoritati.

Artistii cred ca totul li se trage de la un impresar de peste Ocean. Branislav Podrumedic, un sarb stabilit in Statele Unite i-ar fi reclamat la autoritati cum ca fac averi uriase, folosindu-se de vize de turisti. Sarbul s-ar fi razbunat astfel pe cei care au rupt contractele de exclusivitate cu el si au tinut concerte pe cont propriu. Printre acestia s-ar numara Nicola, Raul sau Adrian Enache.

In urma plangerii, ambasada a retras vizele turistice. Pe viitor, solistii pot vizita diaspora, doar cu viza de lucru pentru artisti profesionisti. Este si cazul cantaretei de muzica populara Maria Dragomiroiu.

Pana atunci, cei vizati vor sa se solicite o audienta la ambasada, pentru a primi lamuriri.

Nu sunt singurii artisti romani care au avut probleme peste Ocean. Alexandra Stan nu a mai putut ajunge sa cante la New York, intrucat nu mai avea viza de lucru. Asta in timp ce Adrian Minune nu ar mai avea voie sa calce pe pamant american niciodata din cauza un personaj controversat care s-a dat drept membru al trupei manelistului.

Sursa foto www.iaubilet.ro