MAI PUTINE mijloace de transport in comun pe timpul verii, in Bucuresti

RATB reduce anual parcul circulant cu procente situate intre 13 si 21 la suta intrucat cererea de transport pe anumite linii scade pe perioada vacantelor scolare si a concediilor de odihna, a anuntat, joi, regia.

“Parcul circulant a fost redus procentual in functie de fluxurile de calatori de pe fiecare traseu si de caracteristicile fiecarei linii, cu procente care variaza intre 13% si 21%. Zilnic, fiecare linie de transport este monitorizata atent din punctul de vedere al cererii de transport astfel incat sa se poata interveni operativ in structura parcului circulant”, se arata intr-un comunicat al RATB, citat de Agerpres.

Citeste si: Traseele unor LINII DE NOAPTE, reorganizate de RATB

In aceste zile, in urma determinarilor din traseu, programul de circulatie pe liniile 25 si 221 a fost reconfigurat prin suplimentarea capacitatii de transport.

RATB precizeaza ca sunt indeplinite conditiile pentru o circulatie normala a vehiculelor regiei pe perioada vacantelor scolare si a concediilor de odihna, iar vehiculele de transport din parcul RATB au reviziile tehnice la zi si “sunt corespunzatoare din punctul de vedere al sigurantei circulatiei”.

Citeste si: Un NOU DIRECTOR general la RATB

Parcul circulant al regiei numara in jur de 835 autobuze, 313 tramvaie si 189 troleibuze.