Maine incepeSARBATOAREA DRAGOSTEI la PLAZA ROMANIA

Incepand de vineri, 12 februarie, PRIMARIA SECTORULUI 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, si Plaza Romania ii invita pe toti indragostitii sa petreaca sarbatoarea iubirii la un concert special, sustinut de trupa Directia 5.

Incepand cu orele 19.00, membrii trupei vor urca pe scena special amenajata in zona Rotonda din mall si vor interpreta atat piese cunoscute din repertoriul lor, cat si melodii de pe cel mai recent album, „Te iubesc”.

Sarbatoarea indragostitilor continua cu alte doua zile de poveste. Astfel, in seara de 13 februarie, intre orele 18.00 si 20.00, clientii Plaza Romania vor fi rasfatati cu un spectacol elegant de muzica live si dans, sustinut de Mariano Castro & Passione Quartet. Seara se va incheia cu un moment dedicat tangoului: „We love Milonga by  TangoTangent”.

Duminica, 14 februarie, de la orele 19.00, vine randul trupei Story sa delecteze vizitatorii Plaza Romania cu povesti muzicale romanesti si internationale.

Mai mult decat atat, in weekendul 13 – 14 februarie, indragostitii sunt asteptati sa-si declare iubirea intr-un spatiu special amenajat: „Lock Your Love Corner”. Aici se pot fotografia alaturi de persoana iubita, in timp ce leaga unul dintre cele peste 700 de lacate ale iubirii, special pregatite pentru ei, ca simbol al unei relatii ce nu trebuie desfacuta.

„In aceasta perioada a celebrarii iubirii, toti cei care vor trece pragul Plaza Romania vor descoperi aprecierea universala de care se bucura dragostea. Sentimentul inaltator al iubirii ii va invalui pe toti vizitatorii prin versurile melodiilor celebre ale formatiei Directia 5, precum si prin expozitia <Muzeul Iubirii>. Aceasta cuprinde o serie de tablouri cu cele mai renumite cupluri de indragostiti din istorie si literatura”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6

concert, Plaza Romania, primaria sector 6, primarul Sectorului 6 Rares Manescu, Valentine’s Day