MAIOR: Dezvoltarea relatiilor economice Romania si SUA, prioritate a mandatului meu

Ambasadorul Romaniei in SUA, GEORGE MAIOR, afirma ca dezvoltarea relatiilor economice dintre Romania si SUA reprezinta una dintre prioritatile mandatului sau.

Potrivit unui comunicat de presa transmis vineri, GEORGE MAIOR a aratat, in timpul intrevederii avute joi cu presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, MIHAI DARABAN, ca nivelul de cooperare dintre cele doua tari poate fi ridicat prin “sporirea investitiilor si cresterea volumului schimburilor comerciale”.

CITESTE SI: GEORGE MAIOR s-a intalnit cu seful comisiei de securitate interna din SENATUL SUA

“Dezvoltarea relatiilor economice dintre Romania si SUA este o prioritate a mandatului meu. (…) Trebuie sa atragem noi parteneri economici si noi investitii in Romania. De asemenea, trebuie sa incepem sa exportam mai mult in SUA. Sa fructificam potentialul economic pe care il are o economie puternica, cum este cea a Statelor Unite ale Americii”, a declarat ambasadorul GEORGE MAIOR, potrivit sursei citate.

O misiune economica organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Bursa de Valori Bucuresti a inceput, in data de 30 septembrie, o vizita in Washington DC.

CITESTE SI: GEORGE MAIOR SI-A PREZENTAT SCRISORILE DE ACREDITARE PRESEDINTELUI BARACK OBAMA

Din delegatia condusa de presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, MIHAI DARABAN, fac parte reprezentanti ai unor companii importante din Romania din domeniile energiei, transporturilor si turismului si oficiali guvernamentali din ministerele Energiei si Transporturilor.

Sursa foto: realitatea