Mall-ul din Cotroceni va avea o taxa de parcare. Sistemul este in teste. FOTO

Clientii mall-ului AFI Palace Cotroceni, din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, vor plati in curand o taxa de parcare. Sistemul de taxare este in deja teste, formandu-se deja cozi atat la intrare, cat si la iesire.

AFI Europe va introduce in curand o taxa de parcare in mall-ul Afi Palace Cotroceni. In prezent, compania testeaza sistemul de taxare, la intrarea si iesirea din parcarea incintei fiind montate bariere. Soferii care viziteaza acum mall-ul primesc un tichet gratuit, care este bifat la iesire, informeaza economica.net.

Motivul pentru care oficialii mall-ului au luat decizia de a instala bariere este pentru a-i descuraja pe cei care parcheaza in incinta mallului, dar care nu intra efectiv in mall. Anuntul a fost facut inca din luna ianuarie, insa implementarea efectiva are loc acum. Cele 2.500 de locuri de parcare de acum sunt insuficiente, sustin oficialii mall-ului.

Citeste si: PESTE 5.000 PERSOANE DIN SECTORUL 4 OCUPA LOCURI DE PARCARE FARA FORME LEGALE

“Iarna si in week-end, datorita popularitatii centrului comercial, cele 2.500 de locuri de parcare nu sunt de ajuns. Am vazut ca multe persoane utilizeaza parcarea dar nu vin in centrul comercial. Multe persoane din Drumul Taberei isi tin masinile in parcarea noastra iarna, de asemenea si cei care lucreaza in cladirile de birouri din apropiere. (…) Ne propunem sa-i scoatem afara pe cei care nu merg in mall, dar folosesc parcarea, in timp ce cei care fac cumparaturi nu vor plati, ci doar beneficiaza de acest sistem”, a declarat directorul executiv al AFI Europe Romania, David Hay, citat de Mediafax.

Sursa foto: obiectiv.info, economica.net