MALPRAXIS la BUZAU: Medicii au pierdut mana unui pacient. VIDEO

Un barbat din Buzau ii acuza pe medicii de la Spitalul Judetean  ca i-au pierdut bratul amputat. Omul a fost mutilat dupa ce o masina scapata de sub control l-a izbit in plin si i-a smuls bratul drept.

Tragedia s-a petrecut in urma cu aproape doua saptamani, pe DN 10. Barbatul mergea pe jos catre casa unui prieten, cand, o masina care efectua o depasire l-a agatat si i-a desprins efectiv mana dreapta de corp. Politistii i-au gasit bratul la 19 metri de locul impactului.

„Mana a fost luata de la locul accidentului, pur si simplu i-au pus-o in brate. S-a trezit in Salvare cu ceva foarte greu in brate; este socant sa te trezesti cu mana in brate. (…) Medicii ii cautau disperati mana. La spital, il intrebau pe el unde ii este mana, Doctorul a aparut dupa 40 de minute cu mana intr-o lada”, a declarat fiica victimei, conform ziuadebuzau.ro.

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe Autostrada TRANSILVANIA

Barbatul va avea nevoie de mai multe interventii costisitoare de chirurgie plastica si reparatorie pentru protezare. Vrea ca vinovatii sa plateasca pentru ca fara mana dreapta, nu-si va mai face niciodata meseria de electrician din care isi sustinea familia.

Soferul care a provocat accidentul avea carnet de mai putin de un an este acuzat  de vatamare corporala.

Surse foto & video: youtube.com