DRAMA in viata lui BERCEA MONDIAL. Mama sa A MURIT la miezul noptii la Spitalul Floreasca

DRAMA in viata lui BERCEA MONDIAL. Mama sa A MURIT la miezul noptii la Spitalul Floreasca

Mama lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a murit vineri, la miezul noptii, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde era internata din 11 august cu o patologie grava, a declarat pentru agentia Mediafax purtatorul de cuvant al unitatii, medicul Bogdan Oprita.

Femeia a fost adusa la Floreasca in stare foarte grava si a suferit mai multe interventii chirurgicale cat a fost internata, a mai spus medicul.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este in prezent in inchisoare unde ispaseste o pedeapsa de opt ani si noua luni, pentru ca si-a injunghiat un nepot intr-un bar, in 2011. El a fost condamnat definitiv in 20 mai 2014.

Fiul sau, Florin Anghel, a primit o pedeapsa de cinci ani si trei luni de inchisoare, pentru tentativa de complicitate la omor. In acelasi dosar, sotia lui Bercea Mondial, Fanica Anghel, a fost condamnata la un an de inchisoare cu executare, pentru marturie mincinoasa si instigare la aceasta infractiune.

Citeste si: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest in dosarul privind mita primita de la Bercea Mondial

Florin Anghel i-ar fi dat fratelui presedintelui, Mircea Basescu, 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Capatana, in perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, pentru a interveni la judecatori sa dispuna o solutie favorabila in dosarul in care Bercea Mondial era judecat pentru tentativa de omor, respectiv ca si-a injunghiat un nepot.

In schimbul banilor, Mircea Basescu ar fi promis ca va interveni la judecatori sa dispuna fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate, spun anchetatorii.

Citeste si: Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest preventiv

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice inregistrari facute pe ascuns de fiul acestuia, care ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele sefului statului. Cei doi au fost trimisi in judecata, 14 iulie, pentru trafic de influenta si, respectiv, complicitate la aceasta infractiune, dosarul fiind judecat la Tribunalul Constanta.