Mama Danielei Gyorfi a murit! Femeia suferea de cancer la plamani

Drama teribila in familia Danielei Gyorfi. Mama ei, Anica, in varsta de 67 de ani, s-a stins din viata dupa ce fusese internata saptamana trecuta la terapie intensiva.

Mama Danielei Gyorfi, Anica, s-a stins din viata duminica dimineata, la ora 6.00, la Spitalul Clinic de Urgenta, unde fusese internata cu o saptamana in urma. Mama artistei, care de mai bine de 30 de ani suferea de o paralizie a picioarelor, a intrat în coma joi. In urma cu mai bine de doua luni, femeia a contractase si o raceala.

Medicii de la Spitalul de Urgenta au descoperit ca femeia sufera de cancer pulmonar galopant, care produsese metastaze si la ficat. Trupul neinsufletit al Anicai Gyorfi va fi depus la capela bisericii unde vedeta si-a botezat fiica, in zona Boteanu.

Mama solistei va fi inmormantata marti, la cimitirul Bellu, in cavoul cumparat de artista pentru familia ei. Artista este devastata, cu atat mai mult cu cat de nenumarate ori a marturisit cat de mult isi iubeste mama, de care a avut grija an fiecare zi, de la cumplitul accident suferit in urma cu 30 de ani, cand a cazut si a paralizat.

sursa foto: libertatea.ro