Mama Dianei Şoşoacă este mai celebră decât fiica ei. Foto în articol

În ultima perioadă, Diana Șoșoacă a intrat în atenția opiniei publice datorită ieșirilor neconvenționale dar și a faptului că a obținut fotoliul de senator din partea partidului apărut de nicăieri, AUR. Însă, puțină lume cunoaște faptul că mama acesteia este mult mai celebră decât fiica sa.

Mama Dianei Șoșoacă este nimeni alta decât Alice Florescu-Bleotu, doctor primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale, cu multiple diplome obținute în străinătate, un medic foarte cunoscut în București și bună prietenă cu o mulțime de vedete din România.

„Diana îmi seamănă. În anumite privințe mă depășește. Știi tu proverbul: „Capra sare masa, iada sare casa!”. În sensul pozitiv al afirmației, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deși trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocință, elocvență și demnitate. Vezi tu, pare că mă laud, dar toți cei ce o cunosc pot afirma acest lucru”, a spus Alice Florescu-Bleotu, în emisiunea Marinei Almășan.

„Sunt medic primar, obstetrician-ginecolog și doctor în științe medicale prin concurs, cu examene adevărate, cu probă practică, operatorie. Am susținut examene și concursuri de când mă știu. Chiar și acum, nu mă las! Am trăit prima tinerețe alături de fiica mea cea mare, Diana, iar a doua tinerețe alături de fiul meu, Alexandru. Veșnica mea tinerețe continuă alături de nepoții mei, Andrei-Bogdan, 14 ani, și Marie-Thais, 3 ani si 6 luni, copiii Dianei. Sper ca și Alexandru să mă fericească cu această „tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, prin copiii lui, a mai spus mama Dianei Şoşoacă.

Sursa foto: adevarul