Mama lui Ionut e disperata! Nu poate accepta ca fiul sau nu mai este. VIDEO

Mama lui Ionut, copilul ucis cu bestialitate de caini, nu poate accepta ca fiul sau a plecat in lumea celor drepti. Femeia, profund indurerata, isi mai regaseste alinarea doar visandu-si baietelul. Pentru ca oamenii sa inteleaga mai bine drama prin care trece, mama lui Ionut a postat pe un site de socializare un filmulet cu ingerasul sau inainte de a se ridica la Ceruri.

“Nu ştiu unde esti… Continui sa caut… Continui sa astept… dar timpul ne desparte… Exista vreo cale sa te gasesc? Exista vreun semn pe care ar trebui sa il stiu? Exista vreun drum pe care as putea sa-l urmez ca sa te aduc inapoi acasa? Iarna se asterne inaintea mea… Acum tu esti atat de departe in intunecimea viselor mele. Lumina ta va ramane!

Daca as putea fi aproape langa tine…Daca as putea fi acolo unde esti tu…Daca as putea sa te ating… Si sa te aduc inapoi acasa…Exista vreo cale sa te gasesc? Exista vreun semn pe care ar trebui sa il stiu? Exista vreun drum pe care as putea sa il urmez? Ca sa te aduc inapoi acasa…la mine…”, suna mesajul plin de durere al mamei lui Ionut.

Vezi, aici, filmuletul emotionant!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wqV0LmLeSW0