Mama lui Radu Mazăre a fost la Rahova și dă detalii despre viața pe care o duce fiul său după gratii

Radu Mazare ar putea lucra in inchisoare, incepand de saptamana viitoare, a anuntat mama sa, Gabriela Victoria Mazare, dupa ce l-a vizitat vineri dimineata. In prezent, Mazare este incarcerat la Penitenciarul Rahova, aici existand mai multe sectii de reparatii auto sau tamplarie unde fostul edil ar putea lucra, potrivit Mediafax.

“S-ar putea de saptamana care vine, nu stie exact, sa-l duca la munca si el isi doreste. Ei au mai multe sectii, ceva reparatii auto sau la tamplarie”, a declarat femeia. Mama lui Mazare a mai povestit ca fostul primar nu prea se uita la televizor, intrucat colegii sai de celula sunt turci si prefera sa se uite la seriale turcesti.

Citește și: RADU MAZĂRE E DISPERAT! DE CE FAC CEILALȚI DEȚINUȚI MIȘTO DE FOSTUL PRIMAR

“La televizor se uita mai putin, el seriale nu urmareste. De obicei se uita la National Geographic, la History, dar cei cu care e acuma sunt niste turci, ei se uita la seriale turcesti, el citeste. Mi-a spus ca a fost primit foarte bine. Chiar si cei cu care e in camera.

Nici nu intra in contact cu foarte multa lume. Ca sa iasa afara, e un perimetru care e destul de mic, pur si simplu se invarte in cerc acolo, ca altfel ca sa faca miscare nu are cum, e betonat, el ar mai face exercitii, sa mearga in cap, sa nu stiu ce, dar e betonat, nu are cum sa faca asta. Se invarte in cerc acolo, doua ore.

In rest, se vede mai putin. S-ar putea de saptamana care vine, nu stie exact, sa-l duca la munca si el isi doreste. Ei au mai multe sectii, ceva reparatii auto sau la tamplarie”, a mai spus femeia. Radu Mazare si-a cerut in casatorie iubita si urmeaza sa se casatoreasca in penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Mazare si-a cerut iubita prin telefon.

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a-si ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare cu executare in Romania in dosarul retrocedarilor plajelor, este incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Sursa foto: ziua de constanta