MANCHESTER UNITED a oficializat imprumutul lui RADAMEL FALCAO de la AS MONACO

Oficialii clubului Manchester United au confirmat, marti dimineata, imprumutul pe un sezon cu drept de achizitionare definitiva a atacantului columbian Radamel Falcao de la echipa AS Monaco.

“Suntem fericiti sa va anuntam ca Radamel Falcao a fost adus imprumut pentru un sezon de la AS Monaco, cu drept de achizitionare definitiva”, se arata intr-o postare pe contul de Twitter al clubului englez, in care apare si o poza cu atacantul columbian in tricoul lui Manchester United.

CITESTE SI: Campionatul mondial de fotbal 2014: Pierdere grea pentru Columbia! RADAMEL FALCAO nu va juca la turneul final 

Conform unor surse din cadrul gruparii AS Monaco, imprumutul lui Falcao o va costa pe Manchester United zece milioane de euro. Daca in vara viitoare vor dori sa-l achizitioneze definitiv pe internationalul columbian, englezii vor trebui sa plateasca 55 de milioane de euro.

CITESTE SI: MESSI, cel mai bine platit fotbalist din lume! Vezi clasamentul 

Pe de alta parte, oficialii clubului Manchester United au anuntat transferul fundasului olandez al echipei Ajax Amsterdam, Daley Blind (24 de ani), in schimbul a 18 milioane de euro. Daley Blind, fiul fostului international olandez Danny Blind, a semnat un contract pe patru ani cu Manchester United.

Sursa foto: twitter