MANCHESTER UNITED l-a dat AFARA pe antrenorul DAVID MOYES

MANCHESTER UNITED l-a dat afara pe tehnicianul scotian DAVID MOYES. Gruparea engleza a anuntat marti, OFICIAL, despartirea de antrenorul care il inlocuise, la inceputul sezonului, pe banca tehnica a “diavolilor” pe conationalul sau, SIR ALEX FERGUSON.

Rezultatele extrem de slabe inregistrate de MANCHESTER UNITED in acest sezon i-au fost fatale lui DAVID MOYES, lovitura decisiva fiindu-i aplicata chiar de fosta sa echipa, EVERTON, gruparea de pe OLD TRAFFORD pierzand intalnirea cu Caramelele din ultima etapa.

Citeste si: Daily Mirror: Manchester United il monitorizeaza pe dinamovistul Dorin Rotariu FOTO

Astfel, MANCHESTER UNITED a anuntat despartirea de DAVID MOYES, antrenor care l-a inlocuit anul trecut pe Sir Alex Ferguson dupa 27 de ani pe Old Trafford. 

Antrenorul scotian a rezistat doar 295 de zile la MANCHESTER UNITED, timp in care a ratat toate obiectivele si a dus echipa pe locul 7 in clasament, in afara Europei. 

Citeste si: Eric Cantona a fost arestat

 RYAN GIGGS va antrena echipa pana la finalul sezonului, a mai anuntat MANCHESTER UNITED, iar apoi sefii clubului vor alege un antrenor cu experienta sau il vor pastra pe galez pe banca. Jurgen Klopp, Carlo Ancelotti si Luis Van Gaal sunt pe lista sefilor de la MANCHESTER UNITED.

Sursa foto: fotbal.guru